Μαλαγουζια

Κιτρινοπράσινο χρώμα με κρυσταλλική διαύγεια. Εύγευστο και ισορροπημένο. Δοκιμάζοντας αυτό το κρασί είναι σαν να τρως φρέσκα κομμάτια βερίκοκου, ανανά και λεμονιού. Ευχάριστη οξύτητα και επίγευση που εκπλήσσει.

Ποικιλία: Μαλαγουζιά.

Αμπελοτόπι: Οι αμπελώνες έχουν νοτιοανατολικό προσανατολισμό, έδαφος αμμώδες και στρεμματική απόδοση σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα.

Οινοποίηση: Παραδοσιακή μέθοδος λευκής οινοποίησης σε χαμηλή σταθερή θερμοκρασία. Χρησιμοποιήθηκε μόνο ο πρόρογος των σταφυλιών. Σταθεροποιήθηκε και ψύχθηκε στους -8°C για 15 μέρες.

Σερβίρεται: Στους 8°C σε κολονάτο ποτήρι τουλίπας.

Συνοδεύει: Θαλασσινές σαλάτες, καραβίδες, γαρίδες, μπαρμπούνια σχάρας, ριζότο μανιταριών, κίτρινα τυριά κλπ.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes)
geyseis-border
cutlery
Γευστικοί συνδυασμοί
Σουφλέ τυριών
Μανιτάρια με τυριά στο φούρνο
Ριζότο
Γαρίδες σχάρας
Λαχανοντολμάδες
Κοτόπουλο ψητό
Σουπιές
geyseis-border

medal-white
Μετάλλια

VINALIES INTERNATIONALES OENOLOGUES DE FRANCE 2009
Παραγ. 2008, Ασημένιο Μετάλλιο

INTERNATIONAL WINE AND SPIRIT COMPETITION 2009
Παραγ. 2008, Χάλκινο Μετάλλιο

INTERNATIONAL WINE CHALLENGE 2009
Παραγ. 2008, Χάλκινο Μετάλλιο

CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES 2010
Παραγ. 2009, Ασημένιο Μετάλλιο

DECANTER WORLD WINE AWARDS 2010
Παραγ. 2009, Χάλκινο Μετάλλιο

INTERNATIONAL WINE AND SPIRIT COMPETITION 2010
Παραγ. 2009, Χάλκινο Μετάλλιο

CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES 2015
Παραγ. 2014, Χρυσό Μετάλλιο

malagousia-new
Go top