Ηδυπνοος Λευκος Classic
Ζωηρό πρασινοκίτρινο χρώμα με εντυπωσιακή διαύγεια και έντονη επίγευση. Έντονα αρώματα λεμονιού, μήλου και ροδάκινου.
Ποικιλία: Ασύρτικο και Μαλαγουζιά.
Αμπελοτόπι: Τα κτήματα έχουν νοτιοανατολικό προσανατολισμό και βρίσκονται σε υψόμετρο από 50-350 μέτρα απέναντι από την θάλασσα.
Τρύγος: Το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου για το Ασύρτικο και την Μαλαγουζιά.
Οινοποίηση: Παραδοσιακή μέθοδος λευκής οινοποίησης σε χαμηλή σταθερή θερμοκρασία. Χρησιμοποιήθηκε μόνο ο πρόρογος των σταφυλιών. Σταθεροποιήθηκε στους -8°C για 15 μέρες.
Σερβίρεται: Στους 8°C σε κολονάτο ποτήρι.
Συνοδεύει: Όλη την ελληνική κουζίνα, ειδικά ψάρια, οστρακοειδή, πουλερικά και κρέατα με άσπρη σάλτσα.


Γευστικοί συνδυασμοί
Κοτόπουλο ψητό
Μπιφτέκι ψητό
Παστιτσάδα
Κανελόνια γεμιστά με μανιτάρια
Ταλιατέλες με τόνο
Θαλασσινές σαλάτες
Γλώσσες
Μπιφτέκι ψητό
Παστιτσάδα
Κανελόνια γεμιστά με μανιτάρια
Ταλιατέλες με τόνο
Θαλασσινές σαλάτες
Γλώσσες