Ηδυπνοος Λευκος Classic

Ζωηρό πρασινοκίτρινο χρώμα με εντυπωσιακή διαύγεια και έντονη επίγευση. Έντονα αρώματα λεμονιού, μήλου και ροδάκινου.

Ποικιλία: Ασύρτικο και Μαλαγουζιά.

Αμπελοτόπι: Τα κτήματα έχουν νοτιοανατολικό προσανατολισμό και βρίσκονται σε υψόμετρο από 50-350 μέτρα απέναντι από την θάλασσα.

Τρύγος: Το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου για το Ασύρτικο και την Μαλαγουζιά.

Οινοποίηση: Παραδοσιακή μέθοδος λευκής οινοποίησης σε χαμηλή σταθερή θερμοκρασία. Χρησιμοποιήθηκε μόνο ο πρόρογος των σταφυλιών. Σταθεροποιήθηκε στους -8°C για 15 μέρες.

Σερβίρεται: Στους 8°C σε κολονάτο ποτήρι.

Συνοδεύει: Όλη την ελληνική κουζίνα, ειδικά ψάρια, οστρακοειδή, πουλερικά και κρέατα με άσπρη σάλτσα.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes)
geyseis-border
cutlery
Γευστικοί συνδυασμοί
Κοτόπουλο ψητό
Μπιφτέκι ψητό
Παστιτσάδα
Κανελόνια γεμιστά με μανιτάρια
Ταλιατέλες με τόνο
Θαλασσινές σαλάτες
Γλώσσες

geyseis-border

Idipnoos
Go top